FAQ - retour en terugbetaling

Retourneren

Waar moet ik mijn pakket naar terugsturen?

Pakketten mogen geretourneerd worden naar onderstaand adres: 

LivWise NV
Vaart Rechteroever 49/51
9800 Deinze
België 

Hoe kan ik mijn pakket terugsturen?

Toch niet overtuigd van jouw aankoop? Geen probleem, je kan je aangekochte goederen retourneren binnen de 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

 

HOE WERKT HET?

Barbecook biedt een 14 dagen geld-terug-garantie aan. Indien je niet 100% tevreden bent met je aankoop, neem dan binnen de 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op via deze link. We helpen je graag verder bij het retourneren van je bestelling en bij het correct afhandelen van de terugbetaling.

Indien de artikelen in nieuwstaat verkeren, volledig zijn en in de originele verpakking zitten, wordt jouw retour zonder meer aanvaard. We raden dus aan de originele etiketten en folies pas te verwijderen als je zeker bent dat het artikel niet geretourneerd moet worden. Indien een geretourneerd artikel bevuild, gebruikt of onvolledig blijkt te zijn, heeft Barbecook het recht om een schadevergoeding te eisen die overeenstemt met de waardevermindering die het artikel ondergaan heeft. De schadevergoeding moet overeenstemmen met de werkelijke waardevermindering en wordt dus bijgevolg geval per geval beoordeeld.

 

AAN WELKE VOORWAARDEN MOET VOLDAAN WORDEN OM IN AANMERKING TE KOMEN VOOR EEN TERUGBETALING?

  • De goederen zijn ongebruikt/zijn in dezelfde staat waarin je ze hebt ontvangen;
  • De goederen bevatten geen enkel spoor van gebruik of beschadiging;
  • De goederen zitten in de originele product verpakking;
  • Aanwezigheid van alle originele accessoires, verpakkingen, documenten, certificaten… ;

Indien aan bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, kan een retouraanvraag worden ingediend:

OPGELET!

Hou er rekening mee dat je verantwoordelijk bent voor het betalen van je eigen verzend- en/of verzekeringskosten bij het retourneren van de artikelen. Als je retourzending om welke reden dan ook verloren of beschadigd raakt tijdens verzending naar ons, kunnen we niet verantwoordelijk worden gesteld en behouden we ons het recht voor om in dit geval een terugbetaling te weigeren. Daarom raden we je aan om ervoor te zorgen dat je aankoop correct is verpakt en verzekerd wordt verzonden.

 

Pakketten dienen teruggestuurd te worden naar onderstaand adres:

LivWise NV

Vaart Rechteroever 49/51

9800 Deinze

België

Terugbetalen

Wanneer kan ik een terugbetaling van mijn artikel krijgen?

We bieden een 14 dagen geld-terug-garantie. Als je niet 100% tevreden bent met je aankoop, neem dan binnen 14 dagen na levering van je artikel contact met ons op via

 

deze link

 

en we helpen je graag bij het retourneren van je bestelling voor een terugbetaling. Hier kan je alvast alle informatie vinden omtrent het retourneren van een aankoop.

Indien de artikelen in nieuwstaat verkeren, volledig zijn en in de originele verpakking, wordt uw retour zonder meer aanvaard. We raden dus aan de originele etiketten en folies pas te verwijderen als je zeker bent dat het artikel niet moet geretourneerd worden. Indien een geretourneerd product bevuild, gebruikt of onvolledig blijkt te zijn, heeft Barbecook het recht om een schadevergoeding te eisen die overeenstemt met de waardevermindering die het product ondergaan heeft. De schadevergoeding moet overeenstemmen met de werkelijke waardevermindering en wordt dus bijgevolg geval per geval beoordeeld.

Houd er dus rekening mee dat uw item (s) om in aanmerking te komen voor restitutie

  • Ongebruikt zijn en in dezelfde staat zijn waarin u het heeft ontvangen

  • Geen enkel spoor van gebruik of beschadiging hebben

  • In de originele product verpakking zitten

  • Bevat alle originele accessoires, verpakking, documentatie, certificaat etc.

  • Omvat het retourformulier