De ultieme hotdog wedstrijd op de Barbecook E-Carlo!

Bereid je voor op een smakelijke strijd met de Barbecook E-Carlo! Drie deelnemers nemen het tegen elkaar op in een heuse hotdogcompetitie, waarbij ieder zijn eigen favoriete recept uit de kast haalt. Met unieke toppings en persoonlijke flair proberen ze de titel van beste hotdogmaker te veroveren. Het belooft een spannende wedstrijd te worden waarin creativiteit en smaak centraal staan. Neem plaats en lees alles over deze spannende wedstrijd!

The ultimate hotdog challenge on the Barbecook E-Carlo!

Barbecook E-Carlo

Ontdek de Barbecook E-Carlo, jouw nieuwe favoriete partner voor stedelijke grillavonturen! De E-Carlo tafelbarbecue is ontworpen met het oog op gemak en snelle opzet, wat het ideaal maakt voor balkons, terrassen of elke kleine buitenruimte. Met zijn efficiënte elektrische ontwerp, warmt de E-Carlo snel op, zodat je in een mum van tijd kunt beginnen met grillen. Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een rustige avond thuis doorbrengt, de E-Carlo biedt een probleemloze manier om te genieten van perfect gegrilde smaken zonder de rook en vlammen van traditionele barbecues.

Merguez-hotdogs door Wietse

Maak kennis met Wietse, onze eerste deelnemer! Hij bereidt een heerlijke merguez-hotdog op zijn vurig rode Barbecook E-Carlo—niet alleen omdat hij roodharig is, maar omdat rood zijn favoriete kleur is voor de E-Carlo! Wietse begint met het grillen van de merguez worstjes tot perfectie. Terwijl die grillen, maakt hij een frisse koolsla met kool, wortelen, mayonaise, yoghurt, mosterd, peterselie en peper en zout. Om af te maken, top hij zijn hotdog met curryketchup en serveert deze in een zacht wit piccolo broodje. Wietse's hotdog is smaakvol en kleurrijk, perfect voor een leuke BBQ-wedstrijd! Maar wat zal de jury ervan vinden?

wietse - leftwietse - right

Witte pens hotdogs door Jordi

Ontmoet Jordi, onze tweede deelnemer, die wat flair aan tafel brengt met zijn E-Carlo in Paris Green. Jordi gelooft dat "het leven kleurrijk moet zijn, en onze BBQ's ook!" Hij maakt een unieke hotdog met witte pens, appeltjes en veldsla. Eerst grilt hij de witte worsten tot ze perfect bruin zijn, dan voegt hij wat appelplakjes toe op de grill om ze zacht te maken. Hij grilt kort een gesneden piccolo broodje voor die extra crunch. Voor de presentatie legt Jordi mosterd, gegrilde appelplakjes, de witte worst en een handjevol veldsla in het broodje. Zou Jordi's creatieve benadering de winnende hotdog kunnen zijn? Blijf zeker verder lezen!

Klassieke hotdog met een twist door Zoë

Maak kennis met Zoë, onze derde deelnemer! Zoë is een liefhebber van simpliciteit en heeft daarom gekozen voor de E-Carlo in stijlvol Charcoal Grey. "Zo ligt de nadruk volledig op de ingrediënten en dat gaat me de winst opleveren!" zegt Zoë vol vertrouwen. Haar keuze is gevallen op een traditionele boerenworst, mooi aangevuld met gegrilde paprika en knapperige augurken. Ze start met het zorgvuldig grillen van de worst. Daarna plaatst ze de planchaplaat op de E-Carlo en schenkt er wat olijfolie op om de paprika’s te grillen. Bij het samenstellen van haar hotdog smeert Zoë eerst wat ketchup en mosterd op het broodje, legt er vervolgens de gegrilde boerenworst op, voegt een paar augurken toe en kroont het geheel met de sappige gegrilde paprika. Is Zoë’s directe aanpak genoeg om de jury te overtuigen?

zoe - leftzoe - right

Grote Finale

Wanneer iedereen zijn hotdog klaar heeft, rest er nog maar één ding—proeven! Elke deelnemer presenteert zijn creatie aan de strenge jury. De jury proeft elke hotdog en beoordeelt deze op smaak, cuisson, textuur en presentatie. Na zorgvuldige overweging is hij het meest onder de indruk van de hotdog van (tromgeroffel) Zoë! ‘De combinatie van de goed gekruide boerenworst en de knapperige paprika hebben het voor mij gedaan! Dikke proficiat Zoë’, aldus onze Jury! Zoë gaat naar huis met een prachtige trofee en de titel van Beste hotdog van 2024.


More recepten