Barbecook’s Joya tafelbarbecue: jouw nieuwe trouwste maatje dit voorjaar!

De lente is in het land, hoera! De eerste zonnestralen, een frisgroene tuin, fluitende vogels… Het zijn slechts enkele zaligheden die gepaard gaan met dit vrolijke seizoen. En ook al verstopt de zon zich dezer dagen nog even achter de wolken, laat dit geen excuus zijn om je geplande lente-uitjes on hold te zetten. Met Barbecook’s nieuwste tafelbarbecue Joya tover je immers instant summer vibes tevoorschijn!

ONTDEK BARBECOOK'S JOYA

Barbecook's Joya table barbecue: your new most faithful buddy this season!

Unieke BBQ momenten: wherever, whenever!

Een culinaire picknick, een dagje strand of gewoon een gezellig hapje bij je thuis op het terras? Eén voor één gelegenheden die zich perfect lenen om Barbecook’s Joya boven te halen! Deze draagbare barbecue, met compact, praktisch design, neem je heel gemakkelijk mee op uitstap of kan je simpelweg in het midden van je eigen tuintafel plaatsen. Je gezelschap verzamelt zich rond de Joya en ieder grilt lekkernijen naar keuze. Zo hoeft niemand apart te staan om de barbecue te bemannen en beleef je unieke BBQ momenten met het hele gezelschap. En dat is waar Barbecook voor staat!

Kleine barbecue, groot talent

Dat deze knappe tafelbarbecue heel wat in z’n mars heeft, verbaast je waarschijnlijk niet. De Joya, met elegant zwarte afwerking, heeft een perfect afgerond design en is voorzien van drie rode voetjes uit silicone die zorgen voor de nodige stabiliteit. Je lekkernijen bak je af op het rooster uit roestvast staal of op de bijgeleverde rvs planchaplaat die je heel veilig met een afneembaar handvat op het rooster plaatst. Verder kan je gebruik maken van vier kleine tangen uit rvs om je bereidingen eenvoudig te draaien en van de tafelbarbecue af te nemen. BBQ feestje afgelopen? Alle roestvast stalen onderdelen in de vaatwasser en klaar!

image

Aan de slag met Joya

Last, but not least: je Joya tafelbarbecue aanmaken. Ook dit is heel simpel! Volg onderstaande stappen en je bent vertrokken: 

  • Giet allereerst een halve liter water in de keramische kuip. Dit zal ervoor zorgen dat de buitenkant van de tafelbarbecue koel blijft tijdens het barbecueën. 
  • Plaats vervolgens de roestvaststalen binnenkuip in de keramische kuip en vul voor de helft met houtskool. De houtskool maak je aan met een 3-tal aanmaakblokjes of houtwollen en een lange lucifer of aansteker
  • Na een 15-tal minuten zou er een dun laagje grijze as op de kolen moeten verschijnen. Eenmaal dit het geval is, kan je het roestvaststalen rooster op je Joya tafelbarbecue leggen en kan het barbecueën van start gaan! 

That’s it! ENJOY(A)!

image -one-thirdimage -one-thirdimage -one-third

More bbq inspiratie