Zet je moeder in vuur & vlam op Moederdag dankzij Barbecook!

In België en Nederland vieren we op 8 mei Moederdag, dé dag bij uitstek om die lieve mama’s eens extra in de bloemetjes te zetten. In de bloemetjes zetten hoeven we echter niet altijd zo letterlijk te nemen bij het uitkiezen van een cadeau. Een ruikertje bloemen doet altijd plezier, maar zou het niet leuk zijn om eens met iets totaal onverwachts af te komen? Barbecook tipt jullie graag over enkele originele verrassingen voor Moederdag!

Celebrate Mother’s Day with Barbecook!

Barbecue on the go

Een uitje naar zee, een vakantie in de bergen of gewoon een gezellige get-together in de tuin? Met een meeneembare barbecue tover je ongetwijfeld een smile op de snoet van je moeder. Barbecook biedt twee verschillende tafelbarbecues aan: de Carlo en de Joya.

image -left

Carlo is een rechthoekige tafelbarbecue verkrijgbaar in de kleuren sunshine yellow, chili pepper, urban grey en army green. Vrolijke vibes verzekerd! Deze houtskoolbarbecue is goed om tot 4 personen te serveren van lekkers, ideaal dus met enkele vriendinnen, het gezin of gewoon met z’n tweetjes. De Carlo is heel eenvoudig aan te maken en dankzij de draaiknop hou je een perfecte controle over de luchttoevoer. De opstaande randen zorgen er bovendien voor dat er geen lekkernijen van de barbecue kunnen rollen. Eetfestijn afgelopen? Demonteer je barbecue en steek alle roestvaststalen onderdelen simpelweg in de vaatwasmachine!

Carlo’s elegante zusje Joya moet zeker niet onderdoen. Met deze ronde houtskoolbarbecue kan je eveneens tot 4 personen laten genieten van lekkere BBQ snacks. De drie siliconen voetjes garanderen de nodige stabiliteit en de optie om de kuip met water te vullen zorgt ervoor dat de buitenkant van de barbecue steeds koel blijft. Met de 4 bijgeleverde tangen en planchaplaat breid je de mogelijkheden bovendien nog verder uit. Ook bij de Joya hoef je jou niet al te veel zorgen te maken over het opkuiswerk achterna, want de roestvaststalen onderdelen kunnen eveneens de vaatwasmachine in.

image

Stekker in het stopcontact en grillen maar!

Mag het al wat meer zijn? Leg dan samen voor Barbecook’s elektrische barbecue Alexia. Wie kiest voor deze barbecue, kiest voor gemak: geen gedoe met gasflessen, houtskool of briketten, stekker in het stopcontact en grillen maar! En laat gemak nu net iets zijn waar moeders naar op zoek zijn. Als echte duizendpoten zijn ze immers de hele dag in de weer om een maximum aan dingen te doen in een minimum van tijd. Barbecook’s Alexia is dus meer dan welkom om snelle maar heerlijke BBQ bereidingen tevoorschijn te toveren voor het hele gezin!

image

image -left

Vurige familiemomenten

Is je moeder verzot op knusse familiemomenten? Dan is een vuurkorf of -schaal het ideale geschenk voor haar! Het vergt immers niet veel moeite om het hele gezin rond het vuur te krijgen, want wat is er gezelliger dan een eindeloze avond bijbabbelen rond het knisperende vlammenspel met enkele heerlijke drinks & bites? Barbecook’s nieuwste modellen, Jack en Jill, zitten bovendien in een jasje van cortenstaal wat een uiterst decoratieve touch geeft aan de tuin. Win-win!

Verras met lekkers

Niet alleen bij de man gaat de liefde door de maag. Ook mama’s vinden het fantastisch om iets lekkers voorgeschoteld te krijgen. Neem op Moederdag dus haar plaats achter het fornuis even in en verras met lekkers. En waarom niet kiezen voor een origineel barbecuerecept? Met Barbecook kan je immers de meest diverse maaltijden tevoorschijn toveren. Kies voor zalm op een rookplankje, een salade met gegrilde halloumi, pompoen en rode biet, een paellaschotel of toon hoe graag je jouw mama ziet met een zelfgemaakte pizza in hartjesvorm!

image -leftimage -right

More bbq inspiratie