Halloween feestje met Nestor

Terwijl de nacht valt en de maan hoog aan de hemel staat, bereiden we ons voor op een onvergetelijk Halloween BBQ-feestje. Laat je angst achter je en stap binnen in onze duistere tuin, waar de Barbecook Nestor knettert en de geuren van vuurkruiden en mysterieuze sauzen de lucht vullen.

Be aware: Dit is geen gewoon barbecuefeestje! Dit is een spookachtig hapjesfestijn voor jong en oud. Durf jij het aan om deel te nemen aan onze BBQ op de meest angstaanjagende nacht van het jaar?

Halloween party with Nestor

Barbecook Nestor

De Barbecook Nestor staat gelijk aan 360° grill plezier. Deze houtbbq nodigt iedereen uit om gezellig rond het vuur te komen staan en samen te grillen. Alles mag en niets moet!

Het compacte ontwerp van Nestor gaat hand in hand met uiterste functionaliteit. Zo zorgen de ingebouwde houtopslag en handige asopvangpot voor een snelle start en schoonmaak achteraf. Daarnaast zijn de grillplaten gemakkelijk te monteren en onderhouden, wat dan weer zorgt voor een bbq zonder zorgen. Kortom Barbecook Nestor is jouw perfecte partner in crime voor een Halloween feestje.

Hapjesfestijn

Bij Barbecook vinden we het fantastisch om onze gasten te verwennen met tal van verschillende hapjes. Hierbij geven we jullie alvast wat inspiratie met onze drie favoriete hapjes voor jouw volgende Halloween feestje.

1. Spooky Pizza’s op de Dynamic Centre Pizza oven

Voor de Spooky pizza’s kiezen we voor de Nestor Dynamic Centre pizza oven. Deze maakt gebruik van de traditionele steenovenprincipes om pizza's te bakken met een krokante korst en perfect smeltende kaas. Dankzij de hoge temperaturen die Nestor kan bereiken, de optimale luchttoevoer en de uitstekende warmteverdeling van de oven, worden de pizza's gelijkmatig gebakken en krijgen ze die onweerstaanbare smaak waar iedereen dol op is. Verder focust deze Barbecook pizza oven op gemak door de geïntegreerde thermometer en het handige luikje om extra hout toe te voegen. Dankzij het luikje blijf je tijdens het volledige proces de maximale hitte behouden.

Rol het pizzadeeg uit en snijd hier enkele leuke Halloween vormpjes uit. Onze voorkeur gaat naar spookjes en pompoenen. Wrijf de onderkant van de mini pizza’s overvloedig in met bloem en beleg de vormpjes met tomatensaus en stukjes chorizo en werk af met geraspte mozzarella. Leg de pizza’s op de Barbecook pizzaspatel en plaats ze voor ongeveer 1 minuten in de voorverwarmde Nestor Pizza oven.

 2. Bloederige vingers

Geen Halloween zonder bloed, beter bekend als Ketchup. Kies jouw favoriete miniworstjes, gaande van merguez tot witte pens of kippenworst. Plaats de worstjes op een Barbecook bamboeplankje en snijd met een scherp mesje een stukje van de worst zodat je net een vingernagel hebt. Maak hierna over de lengte van de worst enkele inkepingen, zodat deze op een echte vinger lijkt.

Wrijf de platen van Nestor in met zonnenbloemolie en grill de worstjes tot deze gaar zijn. Dip de worstjes vervolgens in wat ketchup/curry ketchup voor een heerlijk, bloederig resultaat.

3. Mini gemummificeerde paprika’s

Halloween is het feest van de mummies. Deze kunnen dus absoluut niet ontbreken op ons Barbecook Halloween feestje. We kiezen bij dit hapje voor snoeppaprika’s met spek.

Draai de paprika’s in wat vers spek en laat het geheel even sudderen op de bbq. Voor dit hapje hoef je in principe geen extra zonnenbloemolie toe te voegen op de platen, want de paprika zal kunnen bakken in het vet van de spek. Draai de paprika’s geregeld om met één van de Barbecook tangen.

Laat de transformatie beginnen en laat je innerlijke griezel los! Ga voor een angstaanjagende, grappige of creatieve outfit! Het wordt ongetwijfeld een griezelige en gezellige avond rond het vuur! "Be there of be square!"

More bbq inspiratie