Samen met Barbecook op kerstcadeautjes jacht!

'Tis the season to be jolly! Geloof het of niet, maar de zoektocht naar de perfecte kerstcadeaus is officieel begonnen! Nu de dagen korter worden en de kerstvreugde de lucht vult, wordt het hoog tijd om cadeaus voor jouw vrienden en geliefden te scoren. Als je op zoek bent naar unieke cadeaus die de gezichten van je geliefden zullen doen oplichten, dan zit je bij Barbecook aan het juiste adres.

Starting Early on Your Christmas Gift Hunt with Barbecook!

Niets leuker dan cadeautjes geven tijdens de feestdagen. De kracht zit hem echter in het vinden van cadeaus die mensen echt kunnen gebruiken en koesteren. Of het nu voor een fanatieke grillmaster is, voor een bbq leek of voor iemand die net de vele voordelen van het buiten koken ontdekt, Barbecook heeft de perfecte geschenken voor alle soorten budgetten.

Hier zijn alvast enkele cadeau-ideeën om jullie te inspireren. Hiermee kun je niet alleen een glimlach op het gezicht van je feestmaatje toveren, maar ook echt iets waardevols toevoegen aan hun leven. Of je nu een ruim of beperkt budget hebt, Barbecook biedt een gevarieerd assortiment doordachte geschenken die de outdoor kookervaring naar een hoger niveau tillen. Maak de feestdagen onvergetelijk voor je dierbaren met onze zorgvuldig samengestelde selectie cadeaus.

De Black Pepper set

Ga voor de ultieme grillervaring met de Barbecook Black Pepper Set, een trio essentiële tools dat zowel gemak als elegantie toevoegt aan je buiten avonturen. Deze set bestaat uit een vork, een veelzijdige spatel en een bbq tang, waardoor het een must-have is voor elke grillliefhebber.

De Barbecook Black Pepper Set is gemaakt met oog voor elegantie en functie. De ergonomische handgrepen zorgen voor een comfortabele grip, terwijl de duurzame roestvrijstalen constructie garant staat voor een lange levensduur en betrouwbaarheid.

Of je nu een doorgewinterde bbq'er bent of net begint met buiten grillen, deze set is jouw ticket naar moeiteloos bbq plezier. Het is het perfecte cadeau voor iedereen die van buiten koken houdt.

Pizzasteen & Pizzaspatel

Op zoek naar het ideale cadeau voor een BBQ-liefhebber? Zoek niet verder - wij hebben het perfecte cadeau! We introduceren de Barbecook Pizzasteen en Pizzaspatel, speciaal gemaakt voor pizzaliefhebbers. Barbecook heeft een pizzasteen voor houtskoolbarbecues en een pizzasteen voor gasbarbecues (& Magnus).

Plaats de pizzasteen centraal in de barbecue, laat deze opwarmen en bak de pizza gedurende 5 tot 10 minuten. Maak het jezelf gemakkelijk en kies naast de pizzasteen voor de pizzaspatel. Deze kun je gebruiken om de pizza gemakkelijk in en uit de bbq te halen, maar ook om je pizza op te snijden! Kun je een beter cadeau bedenken voor iemand die zowel van barbecueën als van pizza houdt? Verhoog hun grillervaring met deze fantastische accessoires!

Jules

Moet je een cadeau kopen voor iemand die houdt van gezellige en warme momenten met familie of vrienden, zoek dan niet verder - het perfecte cadeau staat hieronder beschreven!

Overweeg om hem of haar de Barbecook Jules cadeau te doen, een gloednieuwe en absoluut fantastische vuurkorf. Barbecook Jules werd ontwikkeld met het oog op volgende punten: Easy Start, Easy Cook, Easy Clean en Easy Upgrade! Jules is gemaakt van voorgeroest cortenstaal, waardoor het een stijlvolle aanwinst is voor je tuin of terras. Met zijn geperforeerde bodem zorgt Jules voor een optimale luchtcirculatie, waardoor rook wordt geminimaliseerd en de verbranding wordt gemaximaliseerd. De geïntegreerde aslade garandeert een eenvoudige en snelle reiniging achteraf.

Zin in een kampvuur moment met heerlijke snacks on the side? Geen probleem! Naast Nestor kunnen alle verschillende Barbecook Dynamic Centre Accessoires ook perfect worden gebruikt op de Barbecook Jules. Plaats de verhoogde grill op Jules en geniet samen van gezellig koken rond het kampvuur. Naast de verhoogde grill kan je kiezen uit een braadrooster, spieshouder, sudderketel en pizzaoven. De mogelijkheden zijn eindeloos! Nood aan wat extra informatie! Lees dan zeker onze blogpost over Jules.

E-Carlo

Waarschuwing: Dit wordt ongetwijfeld je favoriete kerstcadeau ooit! Met veel plezier introduceren we onze nieuwste innovatie, de Barbecook E-Carlo, het elektrische zusje van de geliefde Carlo. Na het enorme succes van de Carlo, hebben we nu dezelfde grillkwaliteiten in een elektrische tafel-BBQ. Verhoog je grillervaring met het gemak en de innovatie van E-Carlo!

Barbecueën op een stadsbalkon, camping, boot of terras? Het elektrische zusje van onze Carlo maakt het mogelijk! Onze nieuwe E-Carlo is perfect voor een gezellige barbecue op plaatsen met barbecue beperkingen. Hij is makkelijk in gebruik en onderhoud, compact en trendy! Dankzij de E-Carlo beleef je het ultieme vakantiegevoel waar je maar wil! Elektrisch bbq’en betekent minder rook, minder geur en minder gedoe! Gewoon stekker in het stopcontact en grillen maar!

De Barbecook E-Carlo is verkrijgbaar in drie trendy kleuren: Barbecook Red, Paris Green en Midnight Grey, waarbij telkens vier pijlers centraal staan: Easy Start, Easy Cook, Easy Upgrade en Easy Clean.

Magnus Original

Ben je op zoek naar een wat luxueuzer cadeau? Kijk dan niet verder dan de Barbecook Magnus Original! Deze gloednieuwe houtskool BBQ is ontegensprekelijk het ultieme cadeau voor liefhebbers van buiten koken. De Magnus is ontworpen voor mensen die graag buiten koken, bijeenkomsten organiseren en genieten van het plezier en gemak van bbq’en. Verhoog hun barbecue-ervaring met de ongeëvenaarde kwaliteit en stijl van de Barbecook Magnus Original! Of je nu een fanatieke BBQ-enthousiast bent of net begint met experimenteren, de Magnus is het perfecte toestel voor iedereen die van grillen houdt! Dit toestel focust op Easy Start, Easy Cook, Easy Clean en Easy Upgrade!

Mag je cadeau iets duurder zijn? Ga dan voor Magnus Comfort of Magnus Premium.

Nestor

Mag je cadeau helemaal over de top zijn? Of ben je aan het shoppen voor iemand die je absoluut aanbidt? Ga dan resoluut voor de Barbecook Nestor! Deze hout BBQ is het ultieme cadeau voor wie het hele jaar door van BBQ’en houdt.  Nestor is niet alleen stoer en avontuurlijk, maar ook ongelooflijk gebruiksvriendelijk! Pak een paar blokken uit de houtopslagruimte, leg ze in de vuurschaal en voeg wat aanmaakblokjes toe. Laat de BBQ een paar minuten opwarmen en het grillen kan beginnen! Zomer of winter, iedereen vindt altijd wel een plekje rond Nestor. Hoe meer zielen, hoe gezelliger!

PS: Je kunt ze altijd vertellen dat het een cadeau is voor Kerstmis, Nieuwjaar en de verjaardag, allemaal verpakt in één buitengewoon cadeau!

More bbq inspiratie