Santa Claus is coming to town

Terwijl het feestseizoen zijn intrede maakt en de sfeer van Kerstmis zich verspreidt, is er geen betere manier om de feestvreugde te omarmen dan met een sfeervolle winter barbecue. Beeld je in: gezellig samen grillen met de hele familie rond de Barbecook bbq, volop lachen en genieten van overheerlijke feestelijke gerechtjes. Omarm samen met ons de magie van Kerstmis!

Santa Claus is coming to town

All I want for Christmas is NESTOR

In de Kerst periode komen families samen voor gezellige momenten, zowel binnen als buiten! Heb je ooit overwogen om de kerstdagen op te fleuren met een barbecue? Stel je de warmte voor van samen rond het vuur staan en een heerlijke maaltijd bereiden. Het draait niet alleen om eten; het is een totaalpakket, waarbij heel wat nieuwe herinneringen worden gecreëerd!

Wanneer het aankomt op het organiseren van een familiebarbecue, is de Barbecook Nestor de onbetwiste keuze! Het ruime kookoppervlak biedt voldoende ruimte om al jouw favoriete ingrediënten te grillen. Ben je nog op zoek naar dat extra fleugje finesse? Til jouw Nestor ervaring naar een hoger niveau dankzij de Dynamic Centre accessoires. Denk aan groenten op het verhoogde grillrooster, een perfecte Côte à l'os op de Sear Grid, een stoofpotje in de sudderketel, visspiesjes op de brochettenhouder, ... de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Kerstmarkt vibes met Nestor

Iedereen houdt van kerstmarkten. Kerstmuziek, heerlijke snacks en warme drankjes! Beeld je in: Een kerstmarkt in je eigen achtertuin! De meeste dromen zijn bedrog, maar deze niet! Ga voor de Barbecook Nestor en jingle all the way in je eigen tuin!

De populairste gerechten op kerstmarkten zijn ongetwijfeld lekkere hotdogs en tartiflette met veel kaas. Beide gerechten perfect te bereiden op de Nestor Barbecook! Ga nog een stapje verder door je Nestor uit te breiden met de Barbecook Elevated Grill, Dutch oven en houder en ga helemaal wild met verse glühwein!

Hotdogs

Maak van je Nestor Barbecook een gastronomisch paradijs met heerlijke hotdogs! Zet Nestor op een middelhoog vuur en grill de kwalitatieve bbqworsten tot in de perfectie. Grill de broodjes ook even mee voor de ideale knapperigheid. Grill on the side nog wat ui en paprika. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor de Barbecook spatels.


Dresseer je hotdogs met de nodige flair - nestel de worsten in de broodjes en leg er gekarameliseerde uien, gegrilde paprika's en een flinke laag van je favoriete kaas op. Voeg mosterd, ketchup en wat verse kruiden toe voor de finishing touch. Serveer op een Barbecook bamboe plank.

hotdog - lefthotdog - right

Tartiflette

Ervaar de magie van de Alpen met Nestor's twist op Tartiflette! Maak Nestor aan met enkele stukken hout, wokkels en lucifers en laat deze even opwarmen. Plaats vervolgens de elevated grill op Nestor in combinatie met de sudderpothouder en de sudderpot en laat deze goed voorverwarmen voor een optimaal resultaat. Gooi vervolgens spek, uien en knoflook in de sudderpot en laat deze even stoven. Leg vervolgens de aardappelschijfjes op het geheel en voeg een scheut witte wijn en verse tijm toe. Sluit het deksel en laat even sudderen. Werk vervolgens af met smeltende kaas!

Tip: Ga voor Oostenrijkse kaas voor het ultieme resultaat.

cheese - leftcheese - right
Glühwein

Ga voor het ultieme kerstmarkt gevoel met verse gemaakte Glühwein op Nestor! Plaats de Dutch oven op Nestor en meng rode wijn met sinaasappelschijfjes, kruidnagel, kaneelstokjes en steranijs. Laat het geheel enkele minuten sudderen! Wil je die extra kick? Voeg dan wat Brandy toe! Cheers! 


Organiseer deze Kerst een winter barbecue met Nestor en creëer herinneringen voor het leven! Barbecook wenst je een Kerstmis vol warmte, liefde en vrolijke magie die alleen dit feestelijke seizoen kan brengen. Vrolijk Kerstfeest!  

More bbq inspiratie