Griezelig bbq’en met Barbecook

Elk jaar is het eind oktober weer zover! Halloween, de meest griezelige tijd van het jaar waarin de grenzen tussen onze wereld en het rijk van de geesten vervagen. Het is de periode waarin pompoenen worden omgetoverd tot griezelige gezichten, straten worden verlicht door lantaarns en mensen zich verkleden met de meest angstaanjagende en creatieve kostuums. Geen leukere manier om jouw Halloween tocht te eindigen, dan met een gezellige BBQ in de tuin.

Spooky grilling with Barbecook

Barbecook -oween

Halloween is fantastisch voor jong en oud! Het is de tijd van het jaar waarin we gezellig met vrienden rond de vuurkorf verzamelen, comfort food op de houtskool BBQ bereiden of samen grillen boven een knisperend open vuur. Bij Barbecook hebben we voor elk spookachtig verlangen de perfecte oplossing. Laat je betoveren door ons assortiment en ontdek jouw favoriete partner in crime tijdens de meest griezelige dagen van het jaar.

 

Barbecook Jack & Jules

Na een avontuurlijke spooktocht door het bos, is er niets aangenamer dan gezellig opwarmen rond het vuur. Kies voor je ultieme kampvuur moment voor de Barbecook Jules of Jack! Steek je vuurschaal of vuurkorf aan met enkele Barbecook wokkels, en binnen de kortste keren geniet je van een sfeervol vuur. En wat is een kampvuur zonder marshmallows? Wij hebben alvast de perfecte spiezen voor een avondje vol plezier.

Ben je toch op zoek bent naar iets meer, geen probleem. Barbecook heeft een uitgebreid assortiment van accessoires om uw kampvuur moment naar een hoger niveau te tillen. Zo kan je de Barbecook Jack gemakkelijk uitbreiden met een planchaplaat of grillrooster. Bij Jules zijn er echter heel wat meer mogelijkheden! Ga voor sappige hotdogs op het verhoogde grillrooster, bak een heerlijke pizza in de Dynamic Centre pizza oven, of laat een glühwein sudderen in de sudderpot. Met Barbecook wordt jouw kampvuurmoment echt magisch!

 

foto - leftfoto - right

Barbecook Nestor

Bij een lange avond hoort comfort food. Geef toe, wat is er nu lekkerder dan een sappige BBQ-worst op een knapperig broodje, overladen met je favoriete sausjes? Kies voor de Barbecook Nestor en maak het jezelf gemakkelijk dankzij de Easy Start en Easy Cook eigenschappen. Neem enkele houtblokken uit de handige ingebouwde opslagruimte, steek het vuur aan met een paar aanmaakblokjes en smeer de royale grillplaten in met zonnebloemolie. Zo kan het grillen beginnen! Vergeet de BBQ worst niet geregeld om te draaien met één van de Barbecook tools.

Nood aan wat extra ruimte tijdens het grillen? Geen probleem! Ga voor de Nestor zijtafeltjes in duurzaam hout voor de ultieme buitenbeleving.

 

Barbecook Magnus

Houd je van gemak? Ga dan voor de Barbecook Magnus. Magnus is dé ideale houtskoolbarbecue voor elke gelegenheid. Het aansteken van Magnus is een fluitje van een cent dankzij de ingebouwde houtskoolstarter (inbegrepen bij de Magnus Comfort en Magnus Premium-modellen), de nieuwe Barbecook houtskool van duurzaam beuk en eik en enkele Barbecook wokkels. Met een opvallend ruimer grilloppervlak dan de gemiddelde houtskoolbarbecue, kun je een smakelijke variëteit aan gerechten bereiden om tot wel 14 personen te verwennen. Het middelste rooster en de twee zijroosters zijn verstelbaar op verschillende hoogtes, zodat je de kooktechniek kunt aanpassen aan de ingrediënten die je bereidt. Met twee luchtventielen in het deksel en een luchttoevoer-slider op de kuip heb je volledige controle over de temperatuur, tot op de graad nauwkeurig.

Onze tip voor jouw Halloween feestje? Cheese burgers! Serieus, wie kan er nu weerstaan aan heerlijke smeltende kaas op sappig gegrild vlees?

More bbq inspiratie