Vuurwerk met E-Carlo

Barbecueën op jouw stadsbalkon? Het elektrische zusje van onze Carlo maakt het mogelijk! Onze nieuwe E-Carlo is perfect voor een gezellige barbecue op plaatsen met een barbecue beperking. Het toestel is gemakkelijk in gebruik en onderhoud, compact en trendy! Dankzij E-Carlo ervaar jij het ultieme vakantiegevoel waar je maar wilt! Zonnebril aan en grillen maar!

Fireworks with E-Carlo

Stekker in het stopcontact en grillen maar!

Barbecueën is fantastisch! Het grillen van sappige stukken vlees, het bereiden van heerlijke groenten en het buiten zijn maken barbecueën tot een populaire culinaire beleving. Toch is het jammer genoeg niet altijd haalbaar om op elke locatie en op elk moment te barbecueën en dat kan af en toe teleurstellend zijn. Geen paniek, Barbecook heeft de perfecte oplossing!

E-Carlo combineert het gemak van elektrisch koken met de onweerstaanbare smaak en beleving van authentieke barbecuegerechten, waardoor het grillen van je favoriete maaltijden eenvoudiger en lekkerder wordt dan ooit tevoren. Het enige wat je hoeft te doen is een leuk plaatsje uitkiezen en de stekker in het stopcontact steken! Denk maar aan jouw stadsbalkon, een camping of een woonboot.

De Barbecook E-Carlo bestaat in drie trendy kleuren: Barbecook Red, Paris Green en Midnight Grey, waarbij telkens vier pijlers centraal staan: Easy Start, Easy Cook, Easy Upgrade en Easy Clean.


Easy Start & Easy Cook

De Barbecook E-Carlo beschikt over een eenvoudige bedieningsknop met drie hitteniveau ’s. Op die manier bepaal je zelf hoeveel energie jouw E-Carlo verbruikt! Dankzij de snelle en gelijkmatige warmteverdeling slaag je er moeiteloos in om elk gerecht vakkundig klaar te maken. Draai de knop naar het gewenste niveau en in slechts 5 minuten kan het grillen beginnen. Dankzij de 1.5m lange kabel plaats je de barbecue waar je maar wenst! De E-Carlo wordt bovendien geleverd met een handige draagzak, waardoor je deze overal mee naar toe kan nemen.

Easy Clean

Barbecuefeestje afgelopen? E-Carlo beschikt over scharnierbare weerstanden waardoor je deze gemakkelijk kunt verplaatsen om de bbq schoon te maken. Vervolgens kun je het rooster met opstaande randen en de vetlade van de barbecue gewoon in de vaatwasmachine plaatsen.

Easy Upgrade

Maak je bbq ervaring met E-Carlo nog beter dankzij de Carlo geëmailleerde gietijzeren planchaplaat. Plaats de plancha op je tafelbarbecue en geniet van Spaanse specialiteiten als Gambas of Inktvis a la plancha.

No inspiration?

Op zoek naar wat inspiratie om je BBQ-feestje te laten knallen?

Stap uit je comfortzone en trakteer je gasten op sensationele spiesjes. Denk aan sappige scampi en zoete mango of malse kip met ananas. Lekker, gezond en snel klaar! 😊

Groenten op de E-Carlo? Ga voor Zoete puntpaprika’s, champignons of groene asperges.

En voor de zoetekauwen die altijd op zoek zijn naar die 'kers op de taart', hebben we een verleidelijk dessertidee. Ga voor spiezen met marshmallows, banaan en aardbei. Doe enkele repen melk melkchocolade het Barbecook rvs sauspannetje en laat deze rustig smelten! Smeer de chocolade vervolgens over de spiezen.

More bbq inspiratie