Eindig het jaar met een spark

Terwijl de klok aftelt naar middernacht op oudejaarsavond, wordt het hoog tijd om oude tradities te doorbreken. Stel je voor: een gezellige avond met veel gelach, warmte en de onweerstaanbare geur van de barbecue. Dit jaar gaan we voor gemak met de Barbecook E-Carlo – de elektrische tafelbarbecue die van elke bijeenkomst een fantastisch feest maakt!

Let’s end the year with a spark

NYE <3 E-Carlo

Stel je voor: Oudejaarsavond in open lucht, een beetje fris maar gezellig. Een cosy, comfy lounge met dekens, twinkelende lichtjes en de heerlijke geur van hapjes op de bbq.  Het is geen standaard oudejaarsvavond - het is een buitenfeestje dat extra speciaal aanvoelt, waar het traditionele transformeert in iets buitengewoon cools. 

Samenkomen rond de E-Carlo is meer dan een simpele aperitief, het is een ervaring. De Barbecook E-Carlo focust op gemak, zodat je je kan concentreren op wat echt belangrijk is - quality time doorbrengen met vrienden en familie.  Geen rook, geen ingewikkeld ontstekingsproces - gewoon een moeiteloze, aangename grillsessie. Steek het snoer van de Barbecook E-Carlo in het stopcontact, draai de knop naar de gewenste warmte-instelling en in 5 minuten ben je klaar om je grillparty te starten. Naast Easy Start, focust E-Carlo ook op Easy Cook en Easy Clean.

Welke kleur is jouw favoriet: Barbecook Red, Paris Green of Midnight Grey?

Apero onder de sterren 

Op zoek naar inspiratie voor gemakkelijke en heerlijke hapjes op je Barbecook E-Carlo? Zoek niet verder! Til je oudejaarsavond naar een hoger niveau met eenvoudige, maar verrukkelijke lekkernijen die perfect aansluiten bij het gemak van jouw elektrische tafelbarbecue.

🥑 Gegrilde Avocado's:

Begin je avond met gegrilde avocado's. Leg enkele halve avocado’s op de grill tot ze een rokerige perfectie bereiken. Zodra ze die heerlijke grillstrepen hebben, besprenkel je ze met een pittig vleugje citroensap, bestrooi je ze met een handvol verse kruiden en bekroon je ze met sappige verse garnalen. Het resultaat? Een kunstwerk dat de rijke smaak van avocado's combineert met de frisheid van citroen, kruiden en de heerlijke knapperigheid van garnalen. Een onweerstaanbare start voor je E-Carlo BBQ-feest!

🦪 Gegrilde Oesters:

Ga voor iets compleet 'out of the box' met gegrilde oesters op de E-Carlo! Open verse oesters, leg ze met zorg op de grill en bestrijk ze royaal met een verrukkelijk mengsel van gesmolten boter en gehakte knoflook. Laat ze 5-7 minuten knisperen tot ze perfect gaar zijn. Serveer ze warm, knijp vers citroensap over elke oester en strooi er wat gehakte peterselie overheen. Het is een eenvoudige maar sensationele manier om te genieten van de smaken van de barbecue met de natuurlijke zoutigheid van deze juweeltjes uit de oceaan.

🌿 Gegrilde Artisjokken:

Maak verse artisjokken schoon en halveer ze, besprenkel met olijfolie, citroensap, zout en peper. Grill op middelhoog vuur gedurende 5-7 minuten per kant tot ze verkoold en zacht zijn. Knijp er citroensap over uit, garneer met kruiden en geniet van dit rokerige genot. Een eenvoudig maar smaakvol voorgerecht voor je E-Carlo BBQ feest! Voeg wat fijne plakjes Serranoham toe voor een extra smaakdimensie.

🍤 Gegrilde Gamba's:

Gamba’s grillen op de Barbecook E-Carlo is een culinair hoogstandje dat eenvoudig te bereiken is. Verwarm eerst de E-Carlo voor op middelhoog vuur. Marineer verse gamba’s in een kom met een mix van olijfolie, gehakte knoflook, citroensap, zout, chilivlokken en peper. Grill de gamba’s 2-3 minuten per kant tot ze roze en ondoorzichtig worden. Garneer met verse peterselie en serveer warm met een kneepje citroen. Deze sappige gegrilde gamba’s zijn een snelle en heerlijke toevoeging aan je oudejaarsavondfeest!

🥩 Gegrilde Steak Chimichurri:

Tover je Barbecook E-Carlo om in een BBQ heaven met een heerlijke steak Chimichurri. Marineer een steak in olijfolie, zout en peper en grill op de E-Carlo gedurende 2-3 minuten aan elke kant. Maak ondertussen een pittige chimichurri met peterselie, knoflook, oregano, rode pepervlokken, rode wijnazijn en olijfolie. Sprenkel dit deze marinade over de perfect gegrilde steak, snijd in plakjes en dompel jezelf onder in de Argentijnse charme die zich ontvouwt op je E-Carlo!

🔥 Gegrilde Sint-jakobsvrucht:

Geniet van perfect gegrilde sint-jakobsschelpen op de gietijzeren E-Carlo plancha plaat. Zet je E-Carlo op middelhoog vuur en plaats de gietijzeren plancha op de grill. Laat het ongeveer 5 minuten opwarmen. Dep de sint-jakobsschelpen droog, besprenkel met olijfolie, bestrooi met zout, peper en een vleugje citroensap. Grill 2-3 minuten per kant tot ze goudbruin zijn. Garneer met kruiden en geniet van de sappigheid. Een zeevruchtengenot klaar in enkele minuten!

 

 

 

More bbq inspiratie