Take it easy op zondag met de Barbecook Siesta Graphite

Zondag, de dag waarop niks moet en alles mag! Lang uitslapen, ontbijten in pyjama en een wandelingetje maken. Zalig! Maar weet je wat nog zaliger is? Een barbecue op z’n zondags met de Barbecook Siesta Graphite gasbarbecue! Zo kan je nog even genieten voor die drukke werkweek weer begint.

Take it easy on Sunday with the Barbecook Siesta Graphite

Take it easy

Zondagen zijn gemaakt om te ontspannen en vooral om niet te veel na te denken. En laat dat nu juist één van de Barbecook Siesta Graphite zijn kwaliteiten zijn! Deze gasbarbecue is uiterst gebruiksvriendelijk en hem aansteken doe je dan ook in no time. Bij een gasbarbecue begin je altijd met het deksel! Zet dit volledig open. Pas daarna mag je de kraan van je gasfles opendraaien. Wacht eventjes af, zo kan het gas circuleren binnenin de gasbarbecue. Vervolgens draai je de regelknoppen van je Siesta gas BBQ naar de hoogste stand. Wanneer je een vlam ziet, sluit je het deksel terug en laat je de gas BBQ opwarmen gedurende 10 minuten. Ziezo, het grillen kan beginnen!

PS Je gasregulator moet je om de 5 à 10 jaar vervangen. Check dus zeker regelmatig de vervaldatum op de slang. Nood aan een nieuwe? Met de Barbecook gasregulator ben je zo uit de nood geholpen!

Ook de roosters van de Siesta Graphite zijn zeer gemakkelijk in de onderhoud. Even overgaan met de lange spiraalborstel en schuimreiniger van Barbecook en je roosters zijn weer proper voor je volgende barbecue sessie!

Alles in handbereik

De Barbecook Siesta Graphite is er voor iedereen. Deze gasbarbecue bestaat in 3 formaten: Siesta Graphite  210, Siesta Graphite 310 en Siesta Graphite 412. Houd je het graag simpel of ga je juist graag all the way? De Barbecook Siesta Graphite 412 beschikt over een handig opbergsysteem, waar je al je kruiden, oliën, keukenpapier en gereedschap in kwijt kan. Het is zo groot dat je er zelfs een vuilbakje kan inzetten. Op die manier heb je alles steeds binnen handbereik en kan je helemaal relaxed aan de slag gaan! Krijg je dorst tijdens het barbecueën? Geen probleem! Met deze gasbarbecue heb je zelfs een geïntegreerde flesopener bij de hand. Wat wil je nog meer? 

A la plancha!

De Barbecook Siesta Graphite beschikt over een Dynamic Centre. In dit center kun je een grillrooster leggen, maar ook een pizzaplaat of planchaplaat. Zin in vis a la plancha? Dankzij de Barbecook contactplaat hoef je niet naar Spanje te trekken om deze geweldige ervaring mee te maken, maar maak je lekkere mosselen klaar op je eigen barbecue op een doodgewone zondag! Met een contactplaat kook je op hoge temperaturen, zo behoud je de pure smaak van je gerechten. Je kan je gerecht gemakkelijk van de plaat scheppen met behulp van de plancha spatel van Barbecook!

Comfortfood op zondag

Bij een rustige zonnige zondag hoort comfortfood! En wie kan er nu weerstaan aan een heerlijke moelleux? Het hartje van je gebak doorprikken en zo vloeibare chocolade op je bord krijgen. Echt een magisch moment! Dit dessert kan je makkelijk op de Barbecook Siesta Graphite maken in combinatie met Barbecook’s gietijzeren grillpan. Serveer de moelleux met een bolletje vanille-ijs of werk af met een beetje rood fruit. Wij krijgen alvast het water in onze mond!

More bbq inspiratie